Welkom bij Pimps&Pearls!

Pimps&Pearls is uit liefde voor de natuur geboren. Ik heb altijd gehouden van natuurlijke materialen en van een nonchalante kledingstijl.
Dus toen ik in 2010 een accessoirelijn opstartte besloot ik dan ook te gaan voor eerlijke sieraden waarmee je snel en eenvoudig elke outfit kunt ‘pimpen’. Pimps&Pearls was geboren.

Als basis voor de collecties gebruik ik topkwaliteitsleder. Het is soepel en sterk en komt  meer tot leven naarmate je het draagt.
In combinatie met andere zuivere materialen zoals edelsteen, schelp en zijde krijg je een heel speels effect. Een soort stoere elegantie, zeg maar.

Verrassend veelzijdig
Bij elk ontwerp ga ik voornamelijk af op mijn buikgevoel maar vraag me wel af: is het comfortabel om te dragen en wat kun je er allemaal mee? Ik vind het leuk eindeloos te combineren, en die mogelijkheid wil ik onze klanten ook geven.
Een uitgekiend ontwerp is hierbij essentieel; daar focus ik dus eerst op. Veel van onze sieraden kunnen opgesplitst worden in meerdere items of onderling gecombineerd worden met andere stukken in een nochalante mix. En omdat leer zo licht en soepel is, draagt het nog aangenaam ook. We ontwerpen en produceren alle sieraden hier in het atelier en dat levert veel unieke creaties op. Onze bedels bijvoorbeeld zijn kleine kunstwerkjes; geen enkele is hetzelfde.

Deze veelzijdigheid en comfort zijn ook het uitgangspunt geweest voor onze sjaals. We gebruiken enkel topkwaliteit wol dat zacht is om te dragen en zijn vorm en veerkracht behoudt.  Dankzij het vernuftig ontwerp kun je ze op verschillende manieren stylen en blijven ze zelfs door weer en wind goed zitten. In onze collectie oer-Hollandse tassen vind je een tas voor elk moment van je dag; eigenwijze, no-nonsense designs in sterk, volnerf leder.

Betaalbaar maar niet tegen elke prijs
Bij Pimps&Pearls streven we naar betaalbare accessoires, maar niet tegen elke prijs. Onze verbondenheid met de natuur zie je natuurlijk terug in de pure materialen die we gebruiken in onze accessoires, maar ook in ons atelier in Roosendaal kiezen we bewust voor milieuvriendelijke produktieprocessen en verpakkingsmateriaal, en een ongedwongen werksfeer.

Ik ben trots op dit merk; op onze creativiteit en ons vakmanschap, en op het enthousiasme van onze winkelpartners. Omdat we een hart hebben voor traditioneel winkelen verkopen we enkel via winkelpartners die even gepassioneerd zijn over onze produkten als wijzelf.
We ondersteunen hen met leuke kadoverpakkingen, inspirerend promotiemateriaal en persoonlijke, snelle service.

Neem gerust een kijkje op onze site en vergeet vooral de lookbooks niet. Daar komen onze produkten echt tot leven en kun je meteen inspiratie opdoen.

Met passie!
Monique